Winkelwagen (0)

Bestelinformatie

*** Niet goed, geld terug is géén probleem bij Shortsformen! ***

Verzendkosten

  • Shortsformen berekent vanaf 30 euro GEEN VERZENDKOSTEN !  (tot 30 euro brengen we 2,50 handlingkosten in rekening)

Voorraad

Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld. Is een artikel niet meer voorradig neem dan contact op met Shortsformen voor de actuele status.

Betaling

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Paypal
  • Bankoverschrijving*
  • Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)

 *) Betaalt u via een bankoverschrijving dan kunt u het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer 146673689 t.a.v. Shortsformen o.v.v. het ordernummer. Dit ordernummer kunt u terugvinden op de orderbevestiging die u per mail heeft ontvangen na het plaatsen van de bestelling. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden.

Wanneer u vanuit het buitenland bestelt gebruikt u dan het IBAN nummer NL36RABO0146673689 en het BIC nummer RABONL2U.

Verpakking

De Boxershorts worden in een neutrale verpakking bezorgd door TNT Post. Indien mogelijk versturen wij de bestelling in een brievenbusdoos; u hoeft er dan niet voor thuis te zijn of te blijven. Het pakket past in de brievenbus als deze voldoet aan de door de TNT gestelde voorwaarden.

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling dezelfde dag te verwerken. U heeft uw bestelling dan binnen 2 werkdagen in huis.

Ruilen

Bent u niet tevreden met de artikelen, dan kunt u bij Shortsformen binnen 14 dagen de bestelling retourneren. De Boxershorts mogen natuurlijk niet zijn gedragen en de labels moeten er nog aanzitten. U kunt in dit geval een nieuwe bestelling plaatsen of uw geld terug ontvangen. Nadat de artikelen bij Shortsformen retour zijn ontvangen, storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening of versturen wij de nieuwe bestelling. Het adres voor retourzending is:

Lingerie4men
Hellingweg 98M
2583 WH Den Haag